De commissie 'Samen over de brug' organiseert jaarlijks, in de maand mei, een fancyfair rond de kerk.  Van de opbrengst is 60% bestemd voor een zendingsproject en 40% voor de kerk.

Fancyfair 2017
Zaterdag 20 mei
Zaterdag 20 mei 2017, dan is het weer zover. Op deze datum organiseert de commissie ‘Samen over de Brug’ onze jaarlijkse Fancyfair rond de kerk. Ook dit jaar is er weer een mooi (zendingsdoel)doel waarvoor we ons enthousiast gaan inzetten. 60% van de opbrengst gaat naar dit doel. Er is gekozen voor de Stichting RRDF - Rural Relief & Development Foundation. Dankzij deze stichting krijgen ruim 2200 kinderen in 14 slums in zuidoost India elke schooldag te eten, medische zorg en basisonderwijs. In samenwerking met de (lokale) VEDA foundation verstrekt RRDF mikrokredieten. Hierboven de presentatie die is gebruikt bij de bekendmaking van het doel op de gemeenteavond van 28 november. Meer informatie is te vinden op de site van de Stichting RRDF. Wilt u meer weten over de fancyfair of heeft u spullen voor de rommelmarkt, neem dan contact op met Joop Horsten. (jhorsten19@gmail.com of 06-23459861)

De commissie bestaat momenteel uit de volgende leden:
Joop Horsten (voorzitter en contactpersoon), Wil van den Heerik, Annemieke Letterman, Elzemieke Poldervaart, Dirk en Annette van den Heuvel, Paul van den Heerik jr., Andre van der Meer en Maarten van Vliet (afgevaardigde kerkenraad)