De commissie 'Samen over de brug' organiseert jaarlijks, in de maand mei, een fancyfair rond de kerk.  In 2019 is de totale opbrengst bestemd voor de kerk (restauratie van de toog).

Fancyfair 2019
Zaterdag 25 mei

Op 25 mei hopen we weer onze jaarlijkse Fancy Fair te houden.
Dit jaar is de totale opbrengst voor de restauratie van de toog in de kerkzaal. Zoals u weet is daar veel geld voor nodig en daar willen de commissieleden van de Fancy Fair “Samen over de Brug“ zich voor inzetten.

Maar dat kunnen wij niet zonder uw steun. En we zoeken niet alleen vrijwilligers voor 25 mei, maar ook nieuwe leden om de commissie te versterken. “VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK” is een bekend spreekwoord en in ons geval ook een NOODKREET. Wij hopen op uw medewerking zodat de commissie “Samen over de Brug“ de komende jaren nog meer Fancy Fairs kan organiseren.

De commissie “Samen Over De Brug”

PS De lotenverkoop is gestart. Kosten € 2,50 per stuk.

De commissie bestaat momenteel uit de volgende leden:
Joop Horsten (voorzitter en contactpersoon), Maarten van Vliet, Wil van den Heerik, Annemieke Letterman, Andre van der Meer, Elzemieke Poldervaart en Ramon Harinck (afgevaardigde kerkenraad)