Publicaties
Bijna alle publicaties hieronder zijn beschikbaar in pdf-formaat. Klik daarvoor op het plaatje of op de vetgedrukte tekst.
Foto voorpagina Gemeentegids Mei 2017
Gemeentegids uitgave Mei 2017
Bevat informatie over alle activiteiten in onze gemeente.
De kerk over de brug, een huis met liefde opgebouwd
“De kerk over de brug, een huis met liefde opgebouwd”
Het boek over de historie van ongeveer 650 jaar kerkgebouw en eredienst op de huidige locatie telt 140 pagina’s, is rijk geďllustreerd en geschreven door Kees Brinkman uit Heerjansdam. Het boekje is te koop voor € 12,50 (eventuele verzendkosten bedragen € 4,75 per exemplaar) Per e-mail bestellen kan via info@hervormdegemeenterijsoord.nl Wij nemen dan contact met u op.
Het Hervormde kerkje aan de Westzij in Rijsoord
“Het Hervormde kerkje aan de Westzij in Rijsoord”
Ons gemeentelid Gert van ’t Zelfde heeft een boekje samengesteld over de historie van het kerkje aan de Westzij, dat van 1949-1972 bij onze gemeente in gebruik is geweest. Het is een prachtige uitgave geworden en we bevelen het van harte in uw aandacht aan. Het is te verkrijgen bij Gert van ’t Zelfde. Graag even van tevoren contact opnemen via het e-mailadres mail@rijsoord.nl of tel:0180 423226 Het boekje kost € 4,50. De inhoud van het boekje is ook te zien op www.rezoord.nl
Foto voorpagina Beleidsplan 2011-2014
Beleidsplan 2011 - 2015
Dit beleidsplan is in juni 2011 met de gemeente besproken en door de kerkenraad op 20 juni 2011 vastgesteld. De looptijd van dit beleidsplan is vijf jaar.
Foto voorpagina Kinderen van een Vader
Kinderen van een Vader
Dit boekje is uitgegeven  in 1992 i.v.m. het 100 jarig bestaan van de Zondagsschool in september 1990. Het is geschreven door de heer Kees Stiksma.
Foto voorpagina De kerk over de brug
DE KERK OVER DE BRUG
Dit boekje is uitgegeven  in september 1980 omdat het in dat jaar 400 jaar geleden was dat Rijsoord zijn eerste predikant kreeg. Het heeft de titel ‘DE KERK OVER DE BRUG’ meegekregen omdat het kerkgebouw door de oude Rijsoordenaren zo werd genoemd.
Eerste pagina van De Kerk van Rijsoord
De kerk van Rijsoord
Een ‘plakboekje’ uit het archief van de kerk met historische informatie over o.a. het kerkgebouw, het vroegere kerkhof en het orgel.
De tekst, geschreven door W.J. de Zeeuw, is in de periode van 26-9-1974 tot 5-12-1974 gepubliceerd in “De Combinatie”.